• Reactie binnen 24 uur
  • Gratis levering vanaf €49,95
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Laat je cadeau inpakken
  • Reactie binnen 24 uur
  • Gratis levering vanaf €49,95
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Laat je cadeau inpakken

Wat is Sanotos

Wat is Sanotos? Simpel! Say No To Sweat, dat is waar Sanotos voor staat.
Sanotos is een kledingmerk speciaal voor mensen die snel last hebben van zweetoksels. Onze producten zijn namelijk allemaal uitgerust met speciaal ontwikkelde okselpads die ervoor zorgen dat het zweet dat jij onder je oksels krijgt onzichtbaar blijft voor je omgeving. Ook voorkomen deze okselpads de stinkende geuren die okselzweet met zich meebrengt. Ideaal voor die ene presentatie of het sollicitatiegesprek waar jij het beste van jezelf wil laten zien!

Zweet onder je oksels blijft onzichtbaar, stinkende geuren zijn verleden tijd en jij voelt je helemaal op je gemak!

Momenteel is Sanotos druk bezig met het bestellen van de eerste T-shirts voorzien van okselpads. Deze T-shirts zijn met passie ontworpen en de T-shirts zijn met zorg geproduceerd. Sanotos staat achter duurzaamheid in de fashion en dit is de reden dat wij hebben gekozen voor T-shirts gemaakt van biologisch katoen. Zelfs de drukkerij hebben wij gekozen op basis van de belangen van duurzaamheid.

Onze USP's

Vraag jij je nu nog af waarom je voor ons moet kiezen? Dat kan, we leggen je graag uit waarom doormiddel van onze USP's die onderstaand vernoemd worden. Wij zijn uniek, niet omdat onze producten zweetoksels onzichtbaar maken. Wij zijn uniek omdat onze producten zweetoksels onzichtbaar maken én als dagelijks producten gedragen kunnen worden.

  • Bamboe: Al onze producten zijn voorzien van okselpads en in deze okselpads zit de zo genoemde bamboe viscose. Deze zorgt ervoor dat jij je gedurende de dag fris blijft voelen doordat het jouw zweet opneemt. Daarnaast is bamboe een erg duurzaam product, het wordt namelijk als gras boven de grond afgesneden en groeit daarna weer razendsnel terug. Dat zorgt ervoor dat de grond niet uitgeput raakt.
  • Designed: Onze producten zijn, met zorg, speciaal voor jou ontworpen. Hierdoor zijn ondershirts verleden tijd en zit jij lekkerder in je vel!
  • Duurzaamheid: Wij werken graag mee aan het milieu, zo kijken wij dus ook goed naar onze partners. Onze producten worden duurzaam geproduceerd en bedrukt.

Het proces

Natuurlijk kost het heel wat tijd tot we een nieuw product hebben. We zoeken namelijk met zorg de items uit, vervolgens gaan we nadenken over een bijpassend design. Deze gaan we testen en aanpassen tot wij en natuurlijk ook jij als klant helemaal tevreden bent. Vanaf dat moment gaat de machine draaien en wachten we met spanning af hoet het eindresultaat is geworden. Dit alles kan jij natuurlijk volgen via onze social media! Ook kun je hier jouw stem achterlaten, waardoor ook jij je steentje bij hebt gedragen aan ons volgende product.

Onze klanten

Duurzame productie en met liefde gedisgned zijn voor ons twee belangrijke aspecten. Maar er is meer, iets wat nog belangrijker is en dat ben jij! Zonder onze klanten staan wij nergens en dus luisteren wij graag. Heb je tips voor een leuk design, vragen die door onze site nog niet worden beantwoord of iets anders? Dan horen wij dit heel graag van je!